Langetermijnsparen

Hebt u geen lening voor een onroerend goed (meer) lopen of hebt u nog ruimte voor een bijkomende belastingvermindering? Is er nog ruimte over voor een bijkomende belastingbesparing voor uw belastingaangifte, dan kan uw belastingvoordeel tot 678 EUR bedragen! U kan max. €2260 jaarlijks fiscaal (anno 2015) inbrengen, afhankelijk van uw inkomen.

Voor uw 65ste verjaardag dient u dit contract te onderschrijven, waarbij dit minstens 10 jaar moet lopen. Daarenboven wordt er een voordelige eindbelasting geheven. Dankzij deze éénmalige anticipatieve heffing betaalt u op uw stortingen na uw 60ste of op de tiende verjaardag van het contract onderschreven na uw 55ste geen eindbelasting meer.

Deze formule biedt u niet alleen fiscaal voordeel, het is ook een zeer veilig spaarproduct. Op het einde van het contract krijgt u uw premies (exclusief taks en instapkosten), de intresten en eventuele winstdeelnames van de verzekeraars uitgekeerd.

Wilt u een contract Langetermijnsparen onderschrijven en in de toekomst ook kunnen genieten van een mooi fiscaal voordeel? Contacteer ons om een afspraak te maken.

Vraag hier uw offerte aan

Uw contactgegevens

 

Validatie