Langetermijnsparen

Hebt u geen lening voor een onroerend goed (meer) lopen of hebt u nog ruimte voor een bijkomende belastingvermindering? Is er nog ruimte over voor een bijkomende belastingbesparing voor uw belastingaangifte, dan kan uw belastingvoordeel tot 678 EUR bedragen! U kan max. €2260 jaarlijks fiscaal (anno 2015) inbrengen, afhankelijk van uw inkomen.

Voor uw 65ste verjaardag dient u dit contract te onderschrijven, waarbij dit minstens 10 jaar moet lopen. Daarenboven wordt er een voordelige eindbelasting geheven. Dankzij deze éénmalige anticipatieve heffing betaalt u op uw stortingen na uw 60ste of op de tiende verjaardag van het contract onderschreven na uw 55ste geen eindbelasting meer.

Deze formule biedt u niet alleen fiscaal voordeel, het is ook een zeer veilig spaarproduct. Op het einde van het contract krijgt u uw premies (exclusief taks en instapkosten), de intresten en eventuele winstdeelnames van de verzekeraars uitgekeerd.

Wilt u een contract Langetermijnsparen onderschrijven en in de toekomst ook kunnen genieten van een mooi fiscaal voordeel? Contacteer ons om een afspraak te maken.

Vraag hier uw offerte aan